ElivateElivateElivate
info@elivate.uk.com
Reading, Berkshire, RG6 7RT
ElivateElivateElivate

Mr & Mrs M.

Portfolio

An example of some wonderful work we have done!

Mr & Mrs M...

Mr & Mrs M needed a complete re-design of their current space and to make better use of the basement.

In order to achieve their wishes, we removed the front garage door and ramp down, extended the square bay window and built a single storey extension on the back.

Being a basement extension, lots of consideration was required regarding keeping moisture out and a good degree of reinforcing steelwork was required.

The result was a transformation from a dark and dingy (and a bit scary) Utility room in to a practical Laundry room, Playroom and vaulted ceiling Dining room.

The front extension has a light well to encourage natural light and the rear extension has a retaining wall, creating a lovely courtyard dining area with steps up to the rest of the garden.